Hoi, Ik ben Isabel

 

Als Skin-Expert wil ik vrouwen de persoonlijke aandacht geven, de huid verzorgen en verbeteren en haar een ME-TIME geven. 

Zeker in deze tijd is het belangrijk om eens te kunnen loslaten, onthaasten, te ontspannen en goed voor jezelf te zorgen. 

Het is zo belangrijk om je zelf eens iets te gunnen en lief te zijn voor jezelf. Want als je goed voor  jezelf zorgt, kun je ook zorgen voor een ander. (en vrouwen zorgen vaak voor anderen)

 

De producten waar ik in de salon mee werk sta ik 100% achter, ze zijn echt een toegevoegde waarde voor je huid. Deze zijn van Botanical Beauty en zijn 100% natuurlijk en biologisch. Want wat je op je huid smeert gaat namelijk voor 60% je bloedbaan in. Dus 

IF YOU CAN'T EAT IT,  DON'T PUT IT ON YOUR SKIN

 

De rode draad de meeste behandelingen zijn de gelaatsmassages( niet in de korte behandeling "reinigende & verzorgende behandeling"). Ze zorgen voor ontspanning, maar ook door de stimulatie van de massage verbetert de huid aanzienlijk.

 

Of iemand nu komt voor een totale gelaatsbehandeling of een gelaatsmassage, dat maakt niet uit. Als ik al even kan bijdrage aan een moment van ontspanning en huidverbetering voor jou met mijn salonbehandeling dan is mijn MISSIE geslaagd.

 

Ik verwelkom je graag in mijn salon.

 

Liefs Isabel

Ben lief voor jezelf en gun je een mooie huid en een stukje ontspanning. Hier draag ik heel graag aan bij. Niets mooier als iemand een geluksmoment te kunnen geven.