Het supplement om je huid van binnenuit te voeden

Bij Sweet Rumour Amsterdam geloven ze dat een stralend uiterlijk begin met een gezond en energiek lichaam. Daar sta ik volledig achter. 

De huidverzorgende voedingsstoffen in The Daily Nectar stimuleren de collageenproductie en ondersteune een stralende huid van binnenuit. 

The Daily Nectar all-in-one schoonheidssupplement. Vrouwen die een natuurlijke boost voor hun huid en lichaam willen hebben moeten the Daily Nectar gebruiken.

Een stralende huid begint van binnenuit. Om je huid gezond te houden en het verouderingsproces te vertragen moet de huidlagen worden beschermd, zeker de dieper liggende lagen die verantwoordelijk zijn voor rimpels en waar crèmes moeite hebben om in door te dringen.

Het is dus belangrijk om je huid dus ook van binnenuit te voeden. Dit kan met de juiste voeding, maar doordat vrouwen het vaak druk hebben, worden deze voedingsstoffen niet altijd opgenomen zoals het moet. Daarom is The Daily Nectar de passende oplossing. 

 

Het is meer dan alleen een schoonheidssupplement. De voedingsstoffen in The Daily Nectar zijn speciaal geselecteerd aan de behoefte van de drukbezette vrouw. Ze hebben betrekking op 3 gebieden;

 

1. Beauty

- Stimuleren van de collageen productie

- Vermindering van rimpels en verbetering van de microstructuur van de huid

- Preventieve vroegtijdige huidveroudering

- Bescherming tegen oxidatieve stress

- Versteviging van haar en nagels

 

2. Boost

- Versterkt het immuunsysteem

- Meer energie en minder vermoeidheid

 

3. Balance

- Positieve invloed op de hormoonbalans (zeker voor vrouwen in de overgang)

- Ontstekingsremmend

The Daily Nectar heeft heel veel voordelen voor jou. Het is op het vrouwenlichaam afgestemd en op de tijd van nu. We hebben vaak weinig tijd, zijn drukbezet en daardoor worden voedingsstoffen minder goed op genomen.

 

De vitaliserende combinatie van vitaminen en superfoods maakt The Daily Nectar de perfecte aanvulling op een drukke levensstijl.

 

Met 15 ml per dag en dit 1x per dag krijg je voldoende binnen voor resultaten die je kunt zien en voelen.

 

Wil je precies weten wat er in zit, klik dan op de onderstaande button.

The Daily Nectar is te verkrijgen in de salon.

1 verpakking met 4 flesjes (per week 1 flesje) kost € 59,00

(Ik raad wel altijd aan om het zeker 3 maanden te gebruiken voor een goed resultaat.)