Mooie nagels met peel-off gellac

Mooie nagels met peel-off gellac, maar waarom de keuze peel-off.

 

Door de peel-off methode hoef je de lak niet af te vijlen en ook niet af te weken. Het houd wel minder lang 7-10 dagen i.p.v.  14 dagen maar je kunt het gewoon verwijderen van je nagels door het af te peelen. Je nagelbed beschadigd niet.      Er wordt in de salon dus alleen gelakt op de natuurlijke nagel en niet gewerkt met tips ed.

 

Wil je voor een feestje of feestdagen een leuke kleur dan kan dit. Je hoeft als je het eraf wilt niet voor naar de salon te komen, je kunt het dus zelf verwijderen. Maar je kunt het natuurlijk ook in de salon eraf laten halen als je bv nog eens een nieuwe kleur wilt. 

Met het eraf vijlen of weken moet je altijd terug naar de salon, omdat je voorzichtig moet zijn als je het zelf doet om je nagelbed niet te beschadigen.

 

Hoe ik tot deze keuze gekomen ben?

 

Mijn nagels groeien heel hard en had na 2 weken een enorme uitgroei. Vaak ging ik om de 3 weken naar de salon en dan ergerde ik me al meer dan 1 week aan de uitgroei. 

Met de peel-off heb ik dat niet meer, na een week en soms 10 dagen haal ik het eraf en doe het opnieuw. Geen extreme uitgroei, geen gevijl en geen afweken en het belangrijkste mijn nagelbed blijft goed. 

En wil ik een keer niets erop is mijn nagel wel nog mooi. Dat is waarom ik de keuze heb gemaakt om met de peel-off te werken. 

 

Ik heb een aantal kleuren waaruit je kunt kiezen.

 

Het lakken van de nagels kost. 

€ 15,00

(zonder verwijderen gellak (je hebt het er zelf afgehaald of er zit niets op je eigen nagel)

€ 20,00 

(met verwijderen van de gellak ( de peel-off en geen vijlen of afweken))

De gellak op de nagels